Antalya Nakliyeci Firma | Nakliye Şirketi

Antalya'da nakliyecilik hizmetini yıllardır yapmaktayız. Nakliye şirketi arayışınızda sizlere profesyonel hizmet ve temiz işçilik sunmak istiyoruz. Nakliye hizmeti her firmaya verilmemesi herkese yaptırılmaması gereken bir hizmettir, bu doğrultuda sizlere en iyi hizmeti sunmak bizim öncelikli görevimizdir.

Nakliyat Öncesi Bilmeniz Gerekenler

Nakliye hizmeti için bilmeniz gereken önemli bazı noktalar bulunuyor. Bunların başında K3 belgeli firma algısı geliyor, unutmayın bir nakliye firmasının k3 belgesi olması o firmanın iyi olduğu anlamına gelmemektedir.

K3 belgeli olması iyi olduğu anlamına gelmez

Ulaştırma bakanlığı firmaların hizmet kalitesine bakmadan k3 belgesi verebiliyor, parasını veren herkese k3 belgesi verilebiliyor. Bu durumda k3 belgesinin olması bir firmanın kaliteli hizmet sunduğu anlamına gelmez. Firma seçimi yaparken çok dikkatli olmalısınız.

Fiyatlar sizi aldatmasın

Öncelikle nakliye firması arayanların genel davranışı bir kaç firmayı arayıp en ucuz fiyatı verene işi vermektir. Bu noktada ciddi bir hata var şöyle ki nakliye firması seçerken en ucuzuna kaçmak size kar ettirmez aksine zarar etmenizi sağlar. Örneğin nakliye firması arıyorsunuz ve en ucuz fiyat veren ile anlaştınız, yaşayacağınız olumsuz sonuçları tahmin edebiliyor musunuz? Şikayetler genelde aynıdır. Firma sizden ya iki katı fiyat talep eder yada taşıma esnasında eşyalarınızı kırarlar, burada kar edelim derken zarar ettiniz.

Taşımacılık öncesi yaptıracağınız iş ile ilgili maaliyet hesabı yapmanızı öneririz. 2+1 büyüklüğüne sahip bir evin taşımacılığını yapacak olan kamyon’un kilometrede ortalama 1,20 TL (120 kuruş)  yakıt tüketimi bulunmakta, bu evin yükleme ve boşaltmasında çalışacak olan ekibin maaliyeti 800 TL dir. Bu masrafların dışında ambajlama malzemesi, sigorta ücreti, kdv ve gelir vergisi gibi kalemlerde eklenecektir.

Sigortalı taşımacılık yanlış anlaşılmasın

Sigortalı taşımacılık hizmeti vermekteyiz ancak bu hizmeti yanlış anlamamalısınız. Sigortalı taşımacılık taşıma esnasında hasar gören eşyalarınızın zararının karşılanması anlamına gelmemektedir. Doğrusu eşyalarınızı taşıyan kamyonun devrilmesi, kaza yapması halinde karşılanan zarar anlamı taşımaktadır.

Kamyon tercihi doğru yapılmalı

Nakliye firması ile anlaşırken kullanılacak olan aracın evden eve taşımacılık yapmak için özel üretilmiş kapalı çelik bir kasaya sahip olmasına dikkat edin. Bu özelliğe sahip olmayan tenteli araçlarda oluşan deformasyon, yırtık gibi durumlardan dolayı yağmur kar gibi hava olayları nedeni ile eşyalarınız ciddi hasar görebilir.

Sözleşmeyi unutmayın

Nakliye firması ile anlaşma yaptıktan sonra anlaştığınız şartları sözleşme ile tescillemeyi unutmamalısınız. "Söz uçar yazı kalır" söylemi boşuna söylenmemiştir. Sözleşmede yükleme ve boşaltma yeri ve tarihi, katlar, yanaşma mesafesi ve fiyat kesinlikle belirtilmelidir.

Antalya Nakliye Hizmetlerimiz

Antalya nakliye hizmetimiz kapsamında profesyonel ekip ile kaliteli hizmet sunmaktayız. Verdiğimiz hizmetlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

  • Evden eve nakliyat 
  • Pikap Taşımacılık
  • Asansörlü taşıma
  • Tır taşımacılık
  • Şehirler arası taşıma
  • Şehir içi taşıma

Tüm bu hizmetlerimizden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey ilgili telefon numaramızı arayarak hizmet talebinde bulunmaktır. Aynı gün içinde keşif yapılarak taşıma işlemi başlatılmaktadır.

Yorumlar

Yorum Gönder